radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 210 klicev, med temi 94 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 13 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 7 primerov povoženja divjadi in
  • 7 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 2 v zasebnem prostoru.

policija splosniDelovna nesreča
Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica so včeraj, 25. aprila 2024, okrog 10. ure, obravnavali delovno nesrečo v enem izmed podjetij na območju Slovenske Bistrice. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da si je 27-letni moški, med žaganjem lesa hudo poškodoval roko. Oseba je bila zdravniško oskrbljena in ni v smrtni nevarnosti. Pri tem je tuja krivda izključena, policisti pa bodo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo.

Postopek s tujci
Ptujski policisti so ponoči, nekaj minut po 1. uri, na območju Ptuja v cestnem prometu ustavljali vozilo, vendar voznik modrih utripajočih se luči in kratkih zvočnih signalov ni upošteval in vozila ni želel ustaviti. Po približno desetih minutah je 39-letni voznik, državljan Gruzije vozilo ustavil ter peš zbežal s kraja, vendar so policisti stekli za njim in ga prijeli. V postopku je bilo ugotovljeno, da so v vozilu zraven voznika bili še trije državljani Turčije, ki po do sedaj zbranih obvestilih ne izpolnjujejo pogojev za vstop in bivanje na območju Republike Slovenije. V tej zvezi policisti še vedno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine nezakonitega vstopa na območje Republike Slovenije.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran