radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, samomor, tri prometne nesreče, tri povoženja divjadi, ugriz psa in šest kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali grožnjo, kaznivo dejanje računalniške kriminalitete z uporabo ponarejenih bančnih ali drugih kartic, kaznivo dejanje nasilje v družini, povzročitev lahke telesne poškodbe in kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Policisti smo obravnavali tudi tri prometne nesreče z materialno škodo, od tega sta bili dve s pobegom. Voznika, ki je v Murski Soboti povzročil prometno nesrečo pod vplivom alkohola bomo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje kazensko ovadili.

Javni red in mir je bil kršen štiri krat na javnem kraju in dva krat v zasebnem prostoru. Vinjenega kršitelja, ki se ob intervenciji ni pomirili smo pridržali do iztreznitve.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran