radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 48 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 20:

  • dva s področja kriminalitete, od tega eden o poškodovanju tuje stvari;
  • trije s področja prometne varnosti;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju;
  • eden o dogodku.

Poškodovanje tuje stvari:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 16. uro obveščeni o poškodovanju laka na parkiranem avtomobilu. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Javni red in mir in preprečitev uradnega dejanja:
Kranjski policisti so v soboto okoli 9.30 obravnavali 29-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel do svojih sorodnikov. Po prihodu policistov na kraj se ni umiril in s kršitvijo nadaljeval, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Zoper njega vodijo prekrškovni postopek. Policistom je s silo in grožnjo poskusil preprečiti uradno dejanje, zato zoper njega zbirajo obvestila tudi v smeri storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Kranjski policisti so včeraj okoli 20.30 obravnavali 33-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel do gostinskega osebja v enem izmed gostinskih lokalov. Po prihodu policistov na kraj s kršitvijo ni prenehal in se je nedostojno vedel tudi do njih. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran