radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, 29. aprila 2024, nekaj minut pred 14. uro, v križišču Oblakove ulice, v neposredni bližini stavbe na Oblakovi ulici 32.

V prometni nesreči sta bili udeleženi voznica belega osebnega vozila, neznanih registrskih številk in kolesarka. Voznica se je v promet vključevala z makadamskega parkirnega prostora, kolesarka pa je po Oblakovi ulici pripeljala z njene leve smeri. V trčenju se je kolesarka lažje poškodovala. Udeleženki si na kraju nista izmenjali osebnih podatkov.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo neznano voznico da pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Celje 54 26 400 ali na številko 113.

Za podatke o prometni nesreči prosimo tudi morebitne očividce.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran