radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 562 klicev, 148 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 38 nanašalo na kriminaliteto, 47 na javni red in mir, ter 42 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 4 tatvine,4 vlome (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 8 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v dveh primerih nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 9 prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 3 vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 11krat na javnem kraju in 5 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 3 posameznike zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
Na Viču je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in druge tehnične predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.
V Mostah je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit in druge predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.
V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili prehrambne izdelke. Povzročeno je bilo za okoli 2.000 evrov škode.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 13. ure se je v Zalogu pod Sveto trojico zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesarja. Vzrok za prometno nesrečo še ni znan in policisti o tem še zbirajo obvestila. Pri tem sta se kolesarja lažje telesno poškodovala. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njima pokazal 0.67 mg/l in 1.04 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran