radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaKranjskogorski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila včeraj, 3. maja 2024 okoli 12.45, v neposredni bližini avtobusne postaje Senožeti na Jesenicah, občina Jesenice. V njej sta bila udeležena voznik avtomobila in peška. Po podatkih s katerimi razpolagamo je voznik avtomobila vozil po Cesti železarjev, iz smeri Jesenic proti Slovenskemu Javorniku. V bližini avtobusne postaje Senožeti je v tem času cesto prečkala peška in med njima je prišlo do trčenja. Peška je bila telesno poškodovana in z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo morebitne priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije, da se oglasijo ali pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Kranjska Gora, telefon 04/582 07 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran