radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Policijski postaji Sežana sta se 3. 5. 2024 ob 20.12 zglasila poljska jamarja, ki sta se pred tem spustila v Golokratno jamo pri Orleku, kjer sta na globini okoli 100 metrov, cca 20 metrov pod njimi opazila negibno osebo.

Po prejetem obvestilu sta se v jamo spustila jamarja reševalca, ki sta na navedeni lokaciji našla moško truplo. Truplo so nato jamarji reševalci iz jame dvignili 4. 5. 2024 ob 11.10 uri.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Koper so zaenkrat izključili možnost, da bi lahko moški umrl nasilne smrti.

Identiteta umrlega še ni znana, okoliščine vzroka smrti in identiteto pa bodo policisti skušali ugotoviti v nadaljni preiskavi.

Loris Čendak
višji policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran