radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in en zaseg vozila.

V dveh prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda, v treh nesrečah pa so se udeleženci lažje poškodovali. Voznica neregistriranega osebnega avtomobila je izven naselja Stara nova vas zapeljala na levo in trčila v nasproti vozeče vozilo, v katerem se je lažje poškodovala voznica. Povzročiteljica prometne nesreče pa je vozila tudi pod vplivom alkohola. V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v kolesarja, kateri se je pri tem lažje poškodoval. V Kupšincih pa je voznik štirikolesnika zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča v jarek in se pri tem prav tako lažje poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu v Stari novi vasi, ponarejanje listin v Murski Soboti, goljufijo v Kocjanu in tatvini v Moravskih Toplicah ter Murski Soboti.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob prihodu policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Policisti so v Murski Soboti pri kontroli prometa ugotovili, da voznica osebnega avtomobila ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zato ji je bilo vozilo zaseženo.

Od 6. do 19. maja poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«, v kateri bomo policisti poostreno nadzirali in ugotavljali morebitne kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, e-skirojev ter pešcev, na drugi strani pa tudi morebitne kršitve voznikov motornih koles do šibkejših udeležencev. Vse udeležence v cestnem prometu pozivamo, da upoštevajo cestno prometne predpise in tako poskrbijo za varnost vseh udeležencev v prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Lendava.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran