radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 231 klicev, med temi 94 interventnih, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 13 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 8 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniPrometna varnost
Na območju Gorišnice so policisti obravnavali prometno nesrečo III. kategorije - kolesar je padel po pločniku se ter huje poškodoval. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola (0,90 mg/l alkohola). Izdan mu je bil plačilni nalog.

Obravnavani tujci
Policisti so na območju Gruškovca ustavili osebni avtomobil, ki ga je vozila državljanka Ukrajine, v njem pa je bilo več tujcev, pet državljanov Turčije. Postopki s tujci še potekajo, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države.

Kriminaliteta
Na območju Ptuja je bilo vlomljeno v poslovni prostor, neznani storilec je po prvih informacijah odtujil cigarete, po nestrokovni oceni in prvih zbranih informacijah, znaša skupna materialna škoda približno 13.000 eur.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran