radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, prometno nesrečo v kateri se je pri padcu poškodovala kolesarka, tri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, dve delovni nesreči, samomor ter tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve poškodovanji tuje stvari ter kaznivo dejanje tatvine.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju, kršitelj pa se je ob intervenciji pomiril.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežen osebni avtomobil. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola.

Od 6. do 19. maja poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«, v kateri bomo policisti poostreno nadzirali in ugotavljali morebitne kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, e-skirojev ter pešcev, na drugi strani pa tudi morebitne kršitve voznikov motornih koles do šibkejših udeležencev. Vse udeležence v cestnem prometu pozivamo, da upoštevajo cestno prometne predpise in tako poskrbijo za varnost vseh udeležencev v prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran