radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 130 klicev.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 3 tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so bile 4 intervencije.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 2 nezakonita prehoda državne meje.

Ob 10.40 smo bili obveščeni, da na avtocesti med Koprom in Kozino gori osebni avtomobil. Ugotovljeno, da se je v vozilu med vožnjo pričelo kaditi, zaradi česar je voznica vozilo ustavila na odstavnem pasu. Ogenj, ki je nastal pri motorju je pogasil voznik tovornega vozila, ki je pripeljal za njo. Nastala je le materialna škoda.

V Portorožu je nekdo poskušal vlomiti v garažo, vendar je od dejanja odstopil. Z dejanjem je povzročil za 400 evrov materialne škode.

V Izoli je neznanec z ostrim predmetom poškodoval dva parkirana osebna avtomobila.

Ob 21.15 smo bili obveščeni, da je nekdo med Divačo in Senožečami z avtomobilom zapeljal s ceste. Policisti so ugotovili, da je 42-letni voznik z osebnim avtomobilom zapeljal preblizu desnemu robu vozišča na neutrjeno bankino, kjer je vozilo zdrsnilo po brežini in trčilo v obcestno drevo. Voznik je bil v prometni nesreči lažje telesno poškodovan, zaradi česar z njim ni bilo možno opraviti preizkusa alkoholiziranosti. Policisti so mu odredili strokovni pregled, ustrezen ukrep pa sledi po prejemu analize.

Danes ob 04.07 smo bili obveščeni, da v Semedeli gorita dva avtomobila. Policisti so na kraju ugotovili, da je ogenj zajel 4 osebne avtomobile in 1 motorno kolo ter del bližnje stanovanjske hiše. Nastala je večja materialna škoda. Policisti in kriminalisti bodo tekom današnjega dne opravili ogled kraja ter nadaljevali z zbiranjem obvestil.

Loris Čendak
višji policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran