radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 119 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 47:

  • devet s področja kriminalitete, od tega trije o tatvini in dva o vlomu;
  • 17 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči v kateri je ena oseba umrla, dva o prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami in osem z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi na javnem kraju;
  • dva o dogodkih.

policija splosniTatvina:
Kranjski policisti so včeraj okoli 13. ure obravnavali tatvino registrske tablice, ki je bila nameščena na mopedu, parkiranem na javnem parkirišču. Policisti zbirajo obvestila in bodo o dejanju obveščali pristojno državno tožilstvo.

Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 21. ure obveščeni o tatvini kovinskih žlebov s stanovanjske hiše. O dejanju zbirajo obvestila in bodo v nadaljevanju obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom:
Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 10. ure obveščeni o vlomu v stanovanjski objekt, na katerem je storilec poškodoval vhodna vrata, vendar pa iz njega ni ničesar odtujil. O dejanju policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujša prometna nesreča:
Gorenjski prometniki so bili včeraj nekaj po 21. uri obveščeni o prometni nesreči na območju Jesenic, v kateri je voznik pri vožnji skozi desni ovinek izven naselja zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Z avtomobilom je najprej trčil v ograjo, nato pa zdrsel naprej v smeri vožnje in trčil v drog javne razsvetljave. Avtomobil je po trčenju obstal na brežini izven vozišča, pod nivojem ceste. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl. V avtomobilu je bil tudi sopotnik, ki pa je bil lahko telesno poškodovan in z reševalnim vozilom odpeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti so opravili ogled in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. Na kraju so bili tudi gasilci. Cesta je bila v času ogleda zaprta.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Škofjeloški policisti so včeraj malo pred 16. uro obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 28-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred njim vozečo voznico. Slednja se je ob trčenju lahko telesno poškodovala in je v nadaljevanju sama poiskala zdravniško pomoč. Policisti za voznika vodijo postopek o prekršku.

Kranjski policisti so včeraj okoli 11. ure obravnavali prometno nesrečo med dvema kolesarjema. Kolesar je pri vožnji v isti smeri prehiteval 66-letno kolesarko, ki pa je med prehitevanjem nenadno spremenila smer in mu zaprla pot, pri čemer je vanjo trčil. Kolesarka se je lahko telesno poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v zdravstveno ustanovo, policisti zanjo vodijo postopek o prekršku.

Aleš Paplar
samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran