radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV sredo, 8. 5. 2024, okrog 17. ure so policisti Policijske postaje Murska Sobota zaradi prekoračitve hitrosti v Murski Soboti ustavili 52-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Slovenije. Voznik je v naselju, kjer je omejitev hitrosti s prometnim pravilom omejena na 50 km/h, vozil s hitrostjo 74 km/h. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je namreč pokazal kar 1,40 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana, osebni avtomobil zasežen, zaradi vseh storjenih prekrškov pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Policisti ponovno pozivamo vse voznike – VOZITE LE TREZNI IN UPOŠTEVAJTE OMEJITVE HITROSTI! Če pa ste uživali alkohol, naj vozi kdo, ki alkoholnih pijač ni užival, ali pa uporabite javna prevozna sredstva. Dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o prednosti, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov ter varnostni razdalji.

mag. Igor Kavaš
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran