radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniUgriz psa
Včeraj popoldan so policisti PP Nova Gorica obravnavali napad psa, ki je skozi ograjo dvorišča ugriznil pet letnega otroka, ki je utrpel lahko telesno poškodbo. Obveščen je bil inšpektor UVHVVR, izveden bo hitri postopek.

Prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami
9. 5. 2024 okoli 19. ure je na območju Šempetra pri Gorici prišlo do prometne nesreče z udeležbo 29 letnega kolesarja, ki je trčil v mladoletnega voznika lahkega motornega kolesa, ki je nedovoljeno prevažal še enega mladoletnika. V prometni nesreči je kolesar utrpel lahke telesne poškodbe, mladoletnika pa sta jo odnesla brez poškodb. Kolesarju je bil izdan plačilni nalog, zoper mladoletnega udeleženca pa bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Novi Gorici.

Iskalna akcija pogrešane osebe
Od jutranjih ur dalje na območju naselja Soča, pod vodstvom policijske postaje Bovec, poteka intenzivna iskalna akcija pogrešane osebe. Iskanje je usmerjeno predvsem na reko Sočo z bregovi. V iskanju poleg policistov sodelujejo še člani GRS, gasilci, ekipa z dronom, ekipa za reševanje iz vode, kajakaši, ekipa s psi za iskanje, itd. V dopoldanskem času je iskanje bilo izvedeno tudi s strani policijskega helikopterja.

Pogrešani je 44-letni državljan Nemčije, visok 180 cm, suhe postave, krajših pristriženih las, oblečen v modro majico z dolgimi rokavi in sive kratke hlače. Navedeni je včeraj, 9. maja 2024 v večernih urah, iz kampa odšel neznano kam. Omenjeni državljan Nemčije v tem trenutku še ni bil najden.

V kolikor bi ga kdo opazil oz. nudil policiji koristne informacije, naj o tem obvesti najbližjo policijsko postajo oz. pokliče interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Aleš Čibej
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran