radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je, med 5. uro včeraj in 5. danes, prejel 260 klicev, med temi 128 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 22 kaznivih dejanj,
  • 9 povoženj divjadi,
  • 21 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 6 prometnih nesreč II. kategorije, v katerih je bilo osem oseb lahko telesno poškodovane,
  • 16 prijav kršitve javnega reda in miru, od tega 11 na javnem kraju in 5 v zasebnem prostoru.

policija splosniV zgodnjih jutranjih urah so policisti PP Ormož v Središču ob Dravi prijeli dva državljana Maroka, ki sta nezakonito vstopila v Slovenijo. V postopku sta podala vlogo za mednarodno zaščito. Po končanem postopku odpeljana v azilni dom.

V popoldanskem času smo bili obveščeni o vlomu v stanovanje na območju Maribora. Iz stanovanja je neznani storilec odnesel manjšo količino denarja in zlatnine. Lastnika je s tem oškodoval za 300,00 evrov.

V dopoldanskem času so policisti PP Ormož v Središču ob Dravi, prijeli dva državljana Afganistana in enega državljana Irana, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. V postopku so podali vlogo za mednarodno zaščito. Po končanem postopku so bili odpeljani v azilni dom.

V poznih večernih urah so policisti PP Maribor na območju Maribora pridržali kršitelja javnega reda in miru, ki se kljub večkratnemu ukazu ni želel pomiriti in je nadaljeval s kršitvijo.

Jasmin Alić
samostojni policijski inšpektor I
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran