radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaVčeraj, okrog 12. ure je v Renkovcih voznica osebnega avtomobila, ki ni upoštevala postavljene prometne signalizacije (ustavi) odvzela prednost drugi voznici katera se je pravilno pripeljala po prednostni cesti. Pri tem je prišlo do trčenja med vozili. Druga voznica je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana, sopotnica pa huje poškodovana. Zoper povzročiteljico prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti po 323. členu KZ-1.

Policisti ponovno pozivamo vse udeležence v cestnem prometu vozite previdno ter zbrano, hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti, uporabljajte varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajte in vozite trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil. Le na tak način bo vsak dal svoj prispevek k večji varnosti na naših cestah.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran