radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 178 klicev občanov. 49 klicev je bilo interventnih.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 23 s področja prometne varnosti in 4 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo obravnavali včeraj, nekaj pred 22. uro, v Dravogradu. Voznica osebnega vozila, ki je pripeljala iz smeri Črneč, je na prehodu za pešce trčila v pešca, ki se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Voznico bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enkrat.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran