radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 135 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 7 intervencij.

Ob 11.30 so pri Novokračinah ustavili osebni avtomobil Mazda CX 5, hrvaške registracije, ki ga je peljal 53-letni državljan Gruzije, ki prebiva na Poljskem. Nezakonito je prevažal 6 državljanov Turčije in 1 državljana Irana.

Ob 14.25 so v Ilirski Bistrici ustavili dva osebna avtomobila, oba hrvaške registracije. Voznika sta bila 53-letni in 59-letni državljan Gruzije. Prevažala sta 4 državljane Iraka in 10 državljanov Turčije.

Nezakoniti migranti so bili odpeljani v Azilni dom, za vse tri voznike še potekajo postopki, sledi jim kazenska ovadba in privedba k preiskovalnemu sodniku.

Ob 17.20 je v Kopru na Titovem trgu 43-letnik udaril 35-letnika, zatem, ko sta se sprla. Ker se 43-letnik ni umiril niti po prihodu policistov na kraj, so zanj uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Sledi plačilni nalog.

Ob 21.45 so v Izoli ustavili 28-letnega voznika osebnega avtomobila. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,30 mg/l, hitri test na droge je pozitiven na kanabis. Strokovni pregled je odklonil. Ker se voznik po izstopu iz vozila ni želel umiriti, so bila zanj uporabljena prisilna sredstva za vklepanje in vezanje - lisice, odrejeno mu je bilo pridržanje. Sledi plačilni nalog in obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran