radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniTatvina goriva iz tovornih vozil na počivališču Mlake pri Vipavi...
Danes, 17. maja v zgodnjih jutranjih urah, smo bili obveščeni, da je neznani storilec na počivališču Mlake pri Vipavi na odseku hitre ceste H4 Vipava – Razdrto, iz rezervoarja tovornega vozila, ukrajinskih registrskih številk, ukradel približno 450 litrov dizelskega goriva. Neznani storilec je iz parkiranega tujega tovornega vozila iztočil gorivo v času, ko je 44-letni voznik v vozilu počival. Policisti PP Ajdovščina bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev omenjene tatvine goriva podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

...in na počivališču v Šempasu ob hitri cesti H4
Prav tako smo bili danes, 17. maja, le nekaj ur kasneje, ponovno obveščeni, da je neznani storilec ukradel gorivo iz parkiranega tujega tovornega vozila na počivališču Šempas ob hitri cesti H4 Vrtojba – Razdrto. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz tovornega vozila, celjskih registrskih številk, ukradel oz. iztočil približno 300 litrov dizelskega goriva v vrednosti okoli 450 evrov. Tudi omenjeno kaznivo dejanje se je zgodilo v času, ko je voznik v omenjenem vozilu počival. S strani odgovorne osebe pravne osebe ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Nova Gorica o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Več preventivnih nasvetov za preprečevanje tatvin na avtocestnih počivališčih na spletu policije: https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/varnost-premozenja/tatvine-na-avtocestnih-pocivaliscih-poskrbite-za-varnost-svojega-imetja

V prometni nesreči II. kategorije na Tolminskem poškodovana mlajša voznica mopeda
Včeraj, 16. maja ob 12.45, smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na Tolminskem, kjer se je prejšnjega dne poškodovala mladoletna voznica mopeda. Po sedaj zbranih podatkih se je mlajša voznica v sredo, 15. maja zvečer, z mopedom (hitrost vozila ne presega 25 km/h) peljala po lokalni cesti Dolje - Gabrje (občina Tolmin). Ob izteku desnega preglednega ovinka je na ravnem in mokrem vozišču začela zavirati – pred njo je v isti smeri na vozišču stal kombi zaradi domačih živali na vozišču - in se nato z mopedom prevrnila na desni bok. Mlajši voznici so naslednjega dne zdravniško pomoč nudili v ZD Tolmin, nato pa je bila odpeljana na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico.

Delovna nezgoda v Bukovici
Danes, 17. maja ob 11.59, smo bili obveščeni, da se je v naselju Bukovica (občina Renče – Vogrsko) med delom v lastni režiji na strehi stanovanjskega objekta poškodoval starejši občan. Slednji je zaradi zdrsa padel približno sedem metrov v globino in se predvidoma huje telesno poškodoval. S strani pristojne službe so bili na kraj napoteni reševalci. Kasneje so poškodovanca člani dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti PP Nova Gorica bodo o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina alkoholnih pijač
Danes, 17. maja dopoldne, so policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino prodajnih izdelkov v večjem trgovskem centru v Kromberku pri Novi Gorici. Po prvih podatkih sta dva storilca včeraj, 16. maja nekaj minut po 16. uri ukradla več steklenic alkoholnih pijač v vrednosti 1.193 evrov. Novogoriški policisti primer kaznivega dejanja tatvine še preiskujejo.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran