radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, povoženje divjadi, požar in osem kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini in sicer je v enem primeru v naselju Domanjševci bil ukraden traktor. Obravnavali smo še kazniva dejanja poškodovanje tuje stvari, goljufijo in mučenje živali. Neznanec je v Lemerju zastrupil dva psa, katerima so veterinarji uspešno pomagali.

Policisti smo še obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Obe prometni nesreči sta zakrivila voznika, ki sta vozila z neprilagojeno hitrostjo.

Javni red in mir je bil kršen šest krat na javnem kraju in dva krat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Obveščamo, da še danes in jutri poteka nacionalna akcija »Mikromobilnost«. Policisti bomo v tem času poostreno nadzirali in ugotavljali morebitne kršitve kolesarjev, voznikov e-koles, e-skirojev ter pešcev, na drugi strani pa tudi morebitne kršitve voznikov motornih koles do šibkejših udeležencev v prometu. Vse udeležence v cestnem prometu pozivamo, da upoštevajo cestno prometne predpise in tako poskrbijo za varnost vseh udeležencev v prometu.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran