radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, zaseg vozila, pridržanje voznika ter prijetje dveh ilegalnih migrantov.

Tri prometne nesreče so se končale z gmotno škodo, v Radencih pa je voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce z vozilom zapeljala čez nogo pešca in ga pri tem lažje poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini goriva iz tovornih vozil v Murski Soboti in dve povzročitvi lahke telesne poškodbe v Dolgi vasi ter Doliču.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru ter enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

V Beltincih so policisti pri kontroli prometa ugotovili, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo. V Logarovcih pa je voznik vozil pod vplivom alkohola, zato je bil pridržan in odpeljan v postopek na sodišče v Ljutomer.

V večernem času so policisti v Središču izsledili dva tujca, ki sta na nezakonit način vstopila v našo državo. Tujca sta zaprosila za mednarodno zaščito in bosta po končanem postopku odpeljana v azilni dom Ljubljana.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran