radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je bil danes, 19. maja 2024, ob 12.16 uri, obveščen o eksploziji v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Rače. Po do sedaj zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je 78-letna ženska v stanovanjski hiši menjavala plinsko jeklenko, pri tem pa je prišlo do uhajanja plina in posledično do eksplozije. Pri tem je sama utrpela telesne poškodbe in bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor, kjer ji je bila nudena zdravniška oskrba, vendar ni v smrtni nevarnosti.

Policisti so na kraju opravili ogled ter izključili tujo krivdo. O dogodku bodo obveščali Okrožno državno tožilstvo v Mariboru. Z dejanjem je nastala gmotna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša okoli 15.000,00 evrov.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran