radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaV petek,17. 5. 2024, okoli 15. ure se je na Gallusovem nabrežju v Ljubljani zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena peška in neznani kolesar, star okoli 20. let, oblečen v kratko belo majico in kratke modre hlače. Kolesar je trčil v peško, ki se je pri tem lažje poškodovala. Ponudil ji je pomoč, nato pa ne da bi si izmenjala podatke odpeljala s kraja.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da to sporočijo na številko 113 ali (01) 470 09 60. Prav tako pozivamo neznanega kolesarja, da pokliče na podani številki ali se zglasi na Policijski postaji Ljubljana Vič, Tbilisijska ulica 65, Ljubljana.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran