radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 136 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 54:

  • osem s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu in dva o tatvini;
  • 20 s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in sedem o prometni nesreči z materialno škodo;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega eden o povoženi divjadi.

policija splosniTatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o tatvini registrske tablice s parkiranega avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 13. ure obveščeni o 70-letnem motoristu, ki je zaradi neprilagojene hitrosti, z motorjem trčil v avtomobil voznika pred njim, ki se je ustavil na križišču, da bi zavil levo in nadaljeval svojo pot. Motorist je bil telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za motorista vodijo prekrškovni postopek.

Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 13.30 obveščeni o 49-letni voznici, ki se je vključevala s parkirišča na cesto in pri tem z avtomobilom trčila v kolesarja, ki se je takrat pravilno po cesti pripeljal mimo. Kolesar je bil lahko telesno poškodovan. Na kraju mu je pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za voznico avtomobila vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran