radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru ter tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavano kaznivo dejanje tatvine, zatajitev, goljufija, kaznivo dejanje grožnje ter prepovedano prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države. Policisti v Gornji Radgoni so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kršitelju pa je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih, kršitelja pa sta se ob intervencijah policistov pomirila.

Na pomurski avtocesti je voznik v osebnem avtomobilu prevažal osem tujcev, kateri so nezakonito vstopili v državo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom, voznik pa bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran