radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 21. maja okoli 10. ure, smo bili obveščeni, da na območju Mangarta od včerajšnjega dopoldneva pogrešajo 53-letnega državljana Avstrije. Po prvih podatkih se je slednji z osebnim avtomobilom znamke VW Sharan odpravil po državni turistični cesti Strmec – Mangartsko sedlo na območje Mangarta. Takoj po prejemu obvestila so policisti PP Bovec začeli izvajati aktivnosti, da bi pogrešanega našli. Policisti PP Bovec so njegovo vozilo so našli pred zadnjim tunelom pred Mangartskim sedlom. Bovškim policistom in gorskim policistom PU Nova Gorica so se pri današnjem iskanju pogrešanega avstrijskega državljana na območju Mangarta v izjemno zahtevnih oz. neugodnih vremenskih razmerah (dež,megla, slaba vidljivost...) pridružili tudi gorski reševalci GRS Bovec. Prav tako je bil aktiviran helikopter Letalske policijske enote. Pogrešani v tem trenutku še ni bil najden.

Vse, ki bi o pogrešanem avstrijskem državljanu imeli kakršnekoli informacije oz. bi ga opazili, naprošamo, da o tem nemudoma obvestijo policiste najbližje policijske postaje oz. pokličejo na znano interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran