radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 111 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 42:

  • 8 s področja kriminalitete, od tega eden o nasilju v družini, policisti so eni osebi izrekli prepoved približevanja;
  • 13 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in sedem o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli dva avtomobila;
  • 13 s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju in trije o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • dva o dogodkih.

policija splosniNasilje v družini:
Jeseniški policisti so včeraj okoli 20. ure obravnavali nasilje v družini. Po podatkih s katerimi razpolagamo je bil 29-letni moški nasilen do svojih sorodnikov. Odredili so mu prepoved približevanja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zoper njega vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujši prometni prekrški:
Kranjski policisti so včeraj nekaj do 19. ure obravnavali 39-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Vozil je pod vplivom alkohola (0,37 mg/l) ter prepovedane droge. Hitri test na prepovedane droge je pokazala pozitivni rezultat na kokain. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek za več prekrškov. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu sodišču.

Tržiški policisti so včeraj nekaj po 21. uri obravnavali 54-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran