radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 236 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, 2 nujni.

32 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo obravnavali sinoči, nekaj pred 23. uro, v Platinovcu, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča in trčila v drevo. Sopotnik v vozilu se je v trčenju najverjetneje huje poškodoval. Voznico bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali osemkrat. Sedemkrat je do kršitev prišlo v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Žalcu. Storilec je ukradel dnevni izkupiček in menjalni denar. Lastnikom je škodo povzročil še z razbitjem stekla na vhodnih vratih.

V Slovenj Gradcu smo obravnavali tatvino kolesa znamke BTWIN. Storilec je kolo ukradel izpred bencinskega servisa.

V Šentrupertu nad Laškim smo obravnavali tatvino dveh električnih koles. Storilec ju je ukradel izpod nadstreška stanovanjske hiše.

Lep in varen konec tedna vam želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran