radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklih 24 urah obravnavali šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri prometne nesreče, dve poškodbi vozil s strani divjadi, ugriz psa ter zasegli prepovedano drogo.

Na področju kriminalitete smo policisti obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, dve povzročitvi lahke telesne poškodbe, tatvino in namerno poškodovanje vozila.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali štiri prometne nesreče. V eni se je oseba lažje telesno poškodovala, v treh nesrečah pa je nastala le gmotna škoda. Obravnavali smo še dve poškodbi vozil s strani divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v sedmih primerih in sicer pet krat na javnem kraju in dva krat v zasebnih prostorih. Dva kršitelja, ki se nista pomirila sta bila pridržana. Obravnavali smo še ugriz psa in zasegli prepovedano drogo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran