radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, tri kazniva dejanja, eno kršitev javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, dva primera povoženja divjadi in pridržanje voznika.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila na počivališču v Murski Soboti, poškodovanje tuje stvari v Stari Novi vasi, kjer je neznani storilec poškodoval vrata in okno na objektu društva ter vlom v počitniško hiško v Pincah, iz katere je neznani storilec odtujil bencinski agregat, več kosov orodja in drugih predmetov.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju v Murski Soboti. Moški, ki je pod vplivom alkohola v gostinskem lokalu nadlegoval osebje, je kraj zapustil še pred prihodom policistov.

Policisti so ob 11.30 uri v okolici Veržeja opazili voznika osebnega avtomobila, ki je vijugal po cesti. Zaradi nezanesljive in nevarne vožnje so ga uspeli zaustaviti šele v Križevcih pri Ljutomeru. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, vendar ga je odklonil, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran