radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 137 klicev, med temi 54 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 8 kaznivih dejanj,
  • 5 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 7 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniObravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali več tujcev. 1 državljan Turčije, 14 državljanov Sirije, 1 državljan Iraka in 1 državljan Irana so podali namero po mednarodni zaščiti, odpeljani so bili v azilni dom. Državljana Sirije smo obravnavali tudi na vlaku na območju Maribora, podal je ponovno namero po mednarodni zaščiti.

Kriminaliteta
Na območju Sv. Tomaža je bilo vlomljeno v poslovni prostor, neznani storilec je, po doslej znanih informacijah odtujil gotovino in cigarete.

Prometna varnost
Na območju Moškanjcev je med vožnjo s kolesom padel moški in se lažje poškodoval, v Mariboru pa je prišlo do trčenja med voznikoma e-skiroja in osebnega avtomobila. Lažje sta se poškodovala voznik e-skiroja in otrok ki ga je voznik tedaj prevažal.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran