radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 293 klicev, med temi 107 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 18 kaznivih dejanj,
  • 9 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 2 vozili smo zasegli kršiteljema,
  • 13 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniJavni red in mir
Včeraj popoldne smo bili obveščeni o domnevni kršitvi javnega reda in miru na območju železniške postaje v Mariboru, ob prihodu policistov je med postopkom moški skušal zbežati, pri čemer sta ga policista dohitela, odrejeno mu je bilo pridržanje. Pri tem se je moški upiral policistoma, zato so bila uporabljena prisilna sredstva. Ugotovljeno je bilo, da je zoper moškega izdana odredba za privedbo v zapore, kamor je bil odpeljan. Izdan mu bo plačilni nalog.

Prometna varnost
V Mariboru smo obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu so bile nameščene reg. tablice, ki so pripadale drugemu vozilu, v postopku je bil opravljen tudi hitri test na prisotnost prepovedanih drog, ki je bil pozitiven, odklonil pa je tudi strokovni pregled. Vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran