radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, 28. maja ob 9.22, smo bili obveščeni o tem, da se v prostorih pravosodnega objekta na Goriškem nahaja potencialno nevaren predmet. Policisti so kraj zavarovali, stavbo izpraznili in jo pregledali. Policisti po pregledu objekta nevarnih predmetov niso odkrili in ugotovili, da je šlo za lažno najavo. V pregled zgradbe so bili poleg večjega števila policistov z območja PU Nova Gorica vključeni tudi vodniki službenih psov za odkrivanje eksplozivnih sredstev.

Policisti PP Nova Gorica nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in sumov uradno pregonljivega kaznivega dejanja s poglavja zoper javni red in mir (Zloraba znamenj za pomoč in nevarnost, drugi odstavek 309. člena KZ-1). O vseh ugotovitvah Policija sproti obvešča pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran