radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Včeraj, 27. maja ob 16.13, je bila Policija obveščena o prometni nesreči II. kategorije na kolesarski stezi med Šempetrom pri Gorici in Bazaro in v kateri je bila udeležena kolesarka in zaenkrat še neznani mlajši voznik kolesa z motorjem (do 25 km/h), neznane znamke, rdeče (bordo) barve, goriškega registrskega območja. V prometni nesreči je bila 38-letna kolesarka predvidoma lažje poškodovana, voznik kolesa z motorjem oz. povzročitelj prometne nesreče je s kraja odpeljal ne da bi poškodovanki nudil pomoč oz. o tem obvestil Policijo.

kolesar prometna nesreca 1

kolesar prometna nesreca 2

Kraj prometne nesreče (Foto: Policija)

Z namenom razjasnitve vseh okoliščin policisti Postaje prometne policije Nova Gorica zaprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nezgode, da to sporočijo na telefonsko številko postaje (05) 393 41 00 oz. se tam osebno zglasijo (Žnidarčičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Pokličejo lahko tudi znano interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200. Poziv velja tudi vozniku udeleženega kolesa z motorjem.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran