radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniZa nami je mirnih 24 ur. Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 181 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 18 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tri z lažjimi in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj nekaj čez 09.30 uro, obravnavali na kolesarski stezi v Štorah, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel kolesar. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta
V Dravogradu smo obravnavali vlom v garderobno omarico, iz katere je neznani storilec odtujil 30 Eur.

Na območju policijske postaje Žalec smo obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilja v družini. Nasilnežu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja, sledi kazenska ovadba.

Mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran