radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 83 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 202 klica.

Obravnavali so 20 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 3 vlome in 5 tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 7 intervencij.

Dopoldan je radar na Vipavskem križu dvakrat zaznal hitrost vožnje 159 km/h, pri omejitvi 110 km/h. Voznikoma, državljanoma Italije, so policisti izrekli globo.

V Šmarjah pri Kopru je neznani moški dopoldan prišel do starejše domačinke in se predstavil kot delavec Telekoma. Medtem ko jo je zamotil, ji je drugi ukradel zlat nakit.
Popoldan pa smo dobili prijavo, da sta bila dopoldan v Selu pri Sežani prav tako dva moška, ki sta se predstavila kot delavca Telekoma. Domačinko sta zamotila s pogovorom, medtem so ji ukradli zlat nakit.

Ob 13.40 je na avtocesti Senožeče - Razdrto zagorel avtobus. Avtocesta je bila zaprta, promet pa preusmerjen. Ugotovljeno je bilo, da je zagorelo pri motorju, tuja krivda je izključena. Na avtobusu je bilo, poleg dveh voznikov, še 58 potnikov, nihče ni poškodovan. Ob 15.14 je bil promet sproščen po dveh pasovih.

Ob 18.15 so v Sežani ustavili osebni avtomobil Ford puma, francoske registracije, ki ga je vozil 44-letni državljan Pakistana. V vozilu je bilo še pet državljanov Sirije, ki so zapustili Azilni dom. Postopki potekajo, za voznika bo podana kazenska ovadba, državljane Sirije so odpeljali nazaj v Azilni dom.

V Portorožu je nekdo vlomil v objekt na plaži. Višina škode se še ugotavlja.

Na Kidričevi v Kopru je nekdo poskušal vlomiti v poslovni prostor, vendar mu ni uspelo.

V Portorožu pa je ponoči nekdo poskušal vlomiti v parkomat. Do denarja ni prišel, kljub temu pa je povzročil za 6000 evrov škode.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran