radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniTatvina goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi
Danes, 29. maja zjutraj, smo bili obveščeni o tatvini goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Ugotovljeno je bilo, da je voznik tovornega vozila znamke MAN s polpriklopnikom v rezervoar omenjenega vozila natočil gorivo za 344 evrov in nato s kraja odpeljal ne da bi v poslovnih prostorih bencinskega servisa poravnal račun za natočeno gorivo. S strani odgovorne osebe pravne osebe je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja tatvine, zato bodo policisti PP Nova Gorica po zaključku preiskave zoper voznika podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V prometni nesreči II. kategorije izven naselja Vogrsko dve osebi lažje telesno poškodovani
Včeraj, 28. maja ob 14.11, je bila Policija obveščena o prometni nesreči II. kategorije izven naselja Vogrsko oz. na cesti Tri hiše – odcep za hitro cesto na Vogrskem in v kateri so bila udeležena tri vozila (dve tovorni vozili in osebno vozilo). Dve osebi sta bili poškodovani, nastala je materialna škoda na udeleženih vozilih. Ugotovljeno je bilo, da je 45-letni voznik tovornega avtomobila (kombi) vozil po regionalni cesti iz Ajševice proti hitri cesti H4. Ko je z vozilom pripeljal blizu ene od stanovanjskih hiš na območju naselja Vogrsko je zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim desnim delom vozila trčil v zadnji levi del drugega tovornega vozila znamke MAN, ki je bilo ustavljeno na desnem smernem vozišču, z namenom zavijanja v levo (vozil ga je 57-letni voznik). Po trčenju v tovorno vozilo je zadnji del tovornega vozila 45-letnega povzročitelja odbilo na vozni pas na nasprotnem smernem vozišču, v trenutku, ko je iz smeri hitre ceste H4 (proti Ajševici) pravilno pripeljal 81-letni voznik osebnega avtomobila (v vozilu je bila tudi starejša sopotnica). Med njunimi vozili je prišlo do trčenja. V prometni nesreči sta bila voznik in sopotnica v osebnem avtomobilu lažje telesno poškodovana in so ju kasneje zdravniško oskrbeli v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Med vožnjo na hitri cesti H4 zagorelo osebno vozilo
Včeraj, 28. maja ob 15.18, smo bili obveščeni, da je na odseku hitre ceste H4 med Selom in Ajdovščino, pred izvozom Ajdovščina zagorelo osebno vozilo. Po prvih podatkih se je med vožnjo začelo kaditi v motornem predelu osebnega avtomobila, kasneje je vozilo zgorelo v celoti. Policisti PPIU Nova Gorica bodo o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V prometni nesreči I. kategorije v Jeličnem Vrhu udeleženo osebno vozilo
Včeraj, 28. maja ob 18.01, smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na območju naselja Jelični vrh (občina Idrija), kjer je osebno vozilo zapeljalo v jarek. Policisti PP Idrija so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je vozniku avtomobila med vožnjo z desne brežine na levo stran vetrobranskega stekla padel kamen zaradi česar je posledično zavil desno in zapeljal v obcestno škarpo. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran