radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNesreča kajakaša na Soči
31. 5. 2024 ob 17.37 smo bili policisti Policijske uprave Nova Gorica obveščeni, da je pri Trnovem ob Soči reka Soča odnesla kajakaša. Z dodatnim zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da se je skupina šestih državljanov Nemčije s kajaki spustila po Soči. Pred izstopnim mestom pri Trnovem ob Soči je 60 letni kajakaš imel težave, zato je izplaval iz kajaka. Zaradi visokega vodostaja Soče, ni uspel zapustiti reke na izstopnem mestu, ampak ga je voda odnesla naprej proti Kobaridu. Takoj je steklo iskanje pogrešanega, vključeni so bili tudi člani PGD Kobarid, GRS Tolmin in ostali. Pogrešani je bil v reki opažen okoli 18. ure, nakar so ga člani GRS Tolmin potegnili iz Soče. Kajakaš je v dogodku umrl. Sledi poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Aleš Čibej
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran