radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč v katerih je ena oseba umrla, dve pa sta se lahko telesno poškodovali. Poleg tega smo obravnavali še štiri kazniva dejanja, deset kršitev javnega reda in miru, pridržali voznika osebnega avtomobila ter povoženje divjadi.

Žal moramo poročati o smrtni žrtvi na pomurskih cestah. Ob 19.34 smo bili obveščeni, da je v naselju Markovci padel voznik motornega kolesa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je voznik motornega kolesa, peljal skozi naselje Markovci v smeri naselja Čepinci. Zaradi neprilagojene hitrosti je v blagem levem ovinku izgubil nadzor nad motornim kolesom ter zapeljal desno na bankino. Zatem je drsel čez vozišče in trčil v odbojno ograjo od koder ga je odbilo v obcestni jarek. Pri trčenju je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje grožnje, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino kolesa in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ljutomerski policisti so pridržali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran