radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes se je v javnosti pojavil posnetek pretepa v Ljubljani, zato v izogib raznim dezinformacijah posredujemo pojasnilo Policijske uprave Ljubljana:

Policijska uprava Ljubljana v tem tednu prijave takega dogodka ni prejela. Z zbiranjem obvestil pa je bilo ugotovljeno, da gre za posnetek dogodka, ki ga je policija obravnavala maja leta 2023, ko je na Kongresnem trgu v Ljubljani prišlo do spora med 36 in 40 letnima državljanoma Slovenije. 40 letnik je v dogodku 36 letnika lažje poškodoval, zato je bila zoper njega podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Iz navedenega dejstva lahko sklepamo, da gre pri objavljenem posnetku za dezinformacijo in očitno zavajanje javnosti kar pa je nesprejemljivo.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran