radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaV ponedeljek, 27. maja 2024, okoli 7. ure zjutraj je na Ljubljanski cesti v Celju, v neposredni bližini naslova Ljubljanska cesta 46, prišlo do prometne nesreče.

Kolesarka, ki je vozila v smeri proti Medlogu je nameravala obvoziti neznano osebno vozilo, sive barve, katerega voznik, oziroma voznica je ustavila delno v križišču, delno na kolesarski stezi. V tistem trenutku je sopotnica odprla zadnja desna vrata vozila, v katera je kolesarka trčila.

Udeleženci si podatkov na kraju nesreče niso izmenjali. Kolesarka je zaradi lažje poškodbe naknadno poiskala pomoč v celjski bolnišnici.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo udeleženega voznika, oziroma voznico osebnega vozila, da se oglasi na Policijsko postajo Celje ali pokliče na telefonsko številko 03 54 26 400, interventno številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Za podatke o prometni nesreči prosimo tudi morebitne očividce.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran