radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, 10 kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču in dva primera povoženja divjadi.

Štiri prometne nesreče so se končale z gmotno škodo, ena nesreča pa z lahko poškodbo udeleženke. Voznica osebnega avtomobila je namreč pri vzvratni vožnji v Ljutomeru trčila v peško in jo poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali goljufiji v Ljutomeru in Murski Soboti, spletni goljufiji v Ropoči in Križevcih pri Ljutomeru, poškodovanji tuje stvari v Lipi in Odrancih, grožnjo v Gornji Radgoni, povzročitev lahke telesne poškodbe v Murski Soboti, tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu in nasilništvo v Murski Soboti, kjer smo pridržali vse tri osumljence tega nasilnega dejanja.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru. Ob prihodu policistov na kraj je bil kršitelj opozorjen in s kršitvijo ni več nadaljeval.

Včeraj med 19. in 21. uro smo prejeli večje število klicev zaradi posledic močnega deževja. Na območju Gornje Radgone in Radencev je bilo aktiviranih več gasilskih enot, ki so intervenirali v primerih poplavljenih hiš in cest ter sproženih plazov, policisti pa so jim pri tem nudili pomoč.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran