radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicijska uprava Ljubljana je bila v preteklem tednu obveščena o dogodku na avtobusu na območju Ljubljane. Po trenutnih ugotovitvah je znano, da je 24 letni moški (drž. Maroka) na avtobusu ogovarjal potnike in v dogodku z neznanim predmetom lažje poškodoval tudi otroka, ki se je nahajal na avtobusu.

Policisti so takoj po dogodku začeli z aktivnostmi in ugotovili identiteto osumljenca, ter zoper njega izvedli vse zakonsko predvidene aktivnosti.

Zbiranje obvestil in preverjanje samih okoliščin zaradi suma storitve kaznivega dejanja zoper življenje in telo še vedno poteka. O ugotovitvah pa bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo. Več pojasnil vam zaradi interesa preiskave in v skladu z določbami 287. člena Kazenskega zakonika zaradi zaščite mladoletne osebe ne moremo posredovati.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran