radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 237 klicev, med temi 125 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 24 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale,
  • 10 primerov povoženja divjadi in
  • 7 prijav kršitve javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniTatvina kolesa z motorjem
Ormoški policisti so včeraj obravnavali kaznivo dejanje tatvine kolesa z motorjem. Z opravljenim ogledom kraja kaznivega dejanja in z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec včeraj, 5. junija 2024, v dopoldanskem času odtujil in si protipravno prilastil kolo z motorjem znamke Tomos APN 6, sive barve, reg. št. MB 04-JC, ki ga je lastnik zjutraj parkiral na Železniški postaji Ormož. Z navedenim dejanjem je storilec oškodovancu povzročil gmotno škodo, ki znaša okoli 1.600 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ogoljufana preko spleta
Včeraj popoldan je na Policijsko postajo Podlehnik prišla 59-letna oškodovanka in naznanila, da jo je preko spletne aplikacije kontaktirala neznana oseba z namenom, da ji podari svoje prihranke, v višini 480.000 evrov. Pogoj za prejem prihrankov je bil, da mora oškodovanka na račun neznane oseba nakazati denar za poplačilo notarskih in drugih stroškov. Oškodovanka je neznani osebi večkrat nakazala denar, v skupni višini okoli 19.500 evrov, vendar obljubljene vsote denarja ni prejela. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran