radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 403 klicev, od tega 134 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 18 kaznivih dejanj,
  • 27 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 na javnem kraju in 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniPrijeti migranti
Ob 18.50 uri so policisti PP IU Maribor v Mariboru na vlaku prijeli 3 državljane Turčije, kateri so podali ponovno prošnjo za mednarodno zaščito. Odpeljani so bili v azilni dom Logatec.

Poziva javnosti
Policisti PPP Maribor in PP MB I obravnavajo dve prometni nesreči, zaradi razjasnitve okoliščin vas prosimo za objavo naslednjih dveh pozivov javnosti:

Dne 7.6.2024 se je ob 16.45 uri na avtocesti A1, izven naselja Slivnica zgodila prometna nesreča I. kategorije v kateri sta bili udeleženi dve vozili. V nesreči sta trčila voznik osebnega avtomobila, znamke Volkswagen tip Touran, črne barve, in neznani voznik osebnega avtomobila neznanih registrskih številk, neznane znamke, tipa in barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo voznika neznanega osebnega avtomobila in morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na tel. št. 02/450-20-30 (PPP Maribor), interventno številko policije 113 ali anonimno številko policije 080 1200 oz. se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Dne 8. 6. 2024, ob 12.45 uri, se je na naslovu Razlagova ulica 9 v Mariboru, zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik tovornega vozila pri vključevanju v promet trčil v peško, ki je prečkala cestišče, pri tem je peška utrpela lahke telesne poškodbe. Voznik tovornega vozila je pristopil do peške in ji nudil pomoč, po pogovoru s peško pa odpeljal.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošamo voznika tovornega vozila in morebitne očividce, da se zglasijo na PP Maribor I, Vošnjakova 1 ali pokličejo na telefonsko številko 02 220 86 30, interventno številko policije 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

Robert Mesiček, mag.prav.
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran