radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo nedeljo smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, štiri kazniva dejanja in pet kršitev javnega reda in miru.

Ob 9.00 je voznica osebnega avtomobila vozila na relaciji Nuskova Serdica. Zaradi neprilagojene hitrosti, je v levem ovinku zapeljala izven vozišča v obcestni jarek. Pri trčenju so se štiri osebe lahko telesno poškodovale. Na vozilu je nastalo za 1.500 EVR škode.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje vrat, poškodovanje ali uničenje javnih naprav, tatvino prenosnega zvočnika in tatvino miz.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran