radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Postaje prometne policije so med rednim nadzorom cestnega prometa na avtocesti A-1 izven naselja Lopata, ustavili romunskega voznika avtobusa, ki je imel k avtobusu pripeto dvoosno priklopno vozilo.

Pri kontroli tehnične brezhibnosti avtobusa in priklopnika so ugotovili, da so bile na priklopnem vozilu pnevmatike izrabljene, priklopnik pa je bil zaradi poškodbe vlečne kljuke, na avtobus pritrjen z vrvmi, ki so namenjene za pritrjevanje tovora.

Prav tako so policisti ugotovili še več kršitev povezanih z manipulacijo podatkov delovnega časa, nepravilno uporabo tahografa ter nezadostnim časom počitka voznika.

avtobus s prikolico 1

avtobus s prikolico 2

avtobus s prikolico 3

avtobus s prikolico 4

Zaradi ugotovljene tehnične neurejenosti so priklopno vozilo izločili iz prometa.

Vozniku avtobusa so izdali plačilni nalog v višini 870 €, podjetju iz Romunije, ki je lastnik avtobusa, pa so izrekli 6.400 € globe.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran