radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali deset prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, osem povoženj divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 8.10 uri je voznik osebnega avtomobila v Berkovcih, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo pri hiši. V trčenju se je sopotnica lahko telesno poškodovala. Ob 9.20 smo bili obveščeni, da je v Stročji vasi prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčila v drugi osebni avtomobil. Pri trčenju sta se obe voznici lahko telesno poškodovali.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino kolesa, tatvino mobitela, goljufijo, obrekovanje, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja ter zasegli bankovec za 100 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V enem izmed podjetij v Murski Soboti je prišlo do delovne nesreče. Eni izmed delavk je med hojo po stopnicah spodrsnilo ter se je pri tem lahko telesno poškodovala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran