radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 120 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 50:

  • devet s področja kriminalitete, od tega dva o vlomu (v enem primeru je ostalo pri poskusu);
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega pet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • 10 s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju;
  • trije o dogodkih.

Jeseniški policisti prijeli storilca več vlomov v stanovanjske hiše na območju občin Jesenice in Žirovnica
Jeseniški policisti so četrtek, 6. junija 2024 izsledili in prijeli 34-letnega moškega, ki je utemeljeno osumljen storitve več vlomov v stanovanjske objekte. Policistom je ob prijetju začel bežati, vendar neuspešno, saj so ga dohiteli, mu odvzeli prostost in mu odredili pridržanje. Zoper njega so uporabili tudi prisilna sredstva. Z intenzivnim zbiranjem obvestil so v nadaljevanju ugotovili, da je osumljeni storil več vlomov v stanovanjske hiše, stanovanja, kleti in pomožne objekte na območju občine Jesenice in Žirovnica. Pri hišni preiskavi so policisti našli in zasegli tudi več ukradenih predmetov. S kazensko ovadbo so ga 8. junija 2024, privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku pristojnega okrožnega sodišča, ki je zanj odredil sodni pripor.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o še morebitnih drugih kaznivih dejanjih, ki bi jih storil osumljeni ali morebitnih dodatnih oškodovancih. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran