radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 238 klicev, med temi 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 10 kaznivih dejanj,
  • 16 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 5 prometnih nesreč II. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 14 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniPožar
Včeraj, okrog 18.10, smo bili obveščeni o požaru poslovnega objekta na območju Sladkega vrha. Ogenj je zajel ostrešje objekta in je bil okrog 23. ure pogašen, med gašenjem se je poškodoval eden izmed gasilcev. Regionalna cesta je bila znova odprta okrog 00.30. Danes poteka ogled kraja požara in ugotavljanje vzrokov za njegov nastanek, po nestrokovni oceni je nastala skupna premoženjska škoda v višini 5.000.000 eur.

Kriminaliteta
Včeraj, okrog 17.10, smo bili obveščeni o poškodovanem moškem v Mariboru, v katerega naj bi pred tem, z osebnim avtomobilom, trčil moški. Poškodovani je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je huje poškodovan. Tako vozilo, kot tudi osumljenec, sta bila kmalu izsledena na območju Pernice, 20-letniku pa je bila odvzeta prostost. Trenutno nadaljujemo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva in hude telesne poškodbe.

Obravnavani tujci
Na območju Hrastovca smo obravnavali tujca, državljana Afganistana, ki je podal namero po mednarodni zaščiti.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran